ОНЛАЈН КОНТАКТ 24 ЧАСА

Контакт во Македонија

Контактирајте не на броевите :

+389 75 234 977

+389 42 217 344

(телефон, whatsapp и viber)

Контакт во Италија

Контактирајте не на броевите:

+39 3296037869

+39 3466180499

(телефон, whatsapp и viber)

Контакт во Австрија

Контактирајте не на броевите :

+43 664 303 2376
+43 664 342 6547

(телефон, whatsapp и viber)

Контакт во Швајцарија

Контактирајте не на броевите :

+41 76 740 1122
+41 79 323 2784

(телефон, whatsapp и viber)

Е-маил

Карта