KONTAKT ONLINE 24 ORË

Kontakt në Maqedoni

Na kontaktoni në numrat kujdestar:

+389 75 234 977
+389 42 217 344

(telefon, whatsapp dhe viber)

Kontakt në Itali

Na kontaktoni në numrat kujdestar:

+39 3296037869
+39 3466180499

(telefon, whatsapp dhe viber)

Kontakt në Austri

Na kontaktoni në numrat kujdestar:

+43 664 303 2376
+43 664 342 6547

(telefon, whatsapp dhe viber)

Kontakt në Zvicër

Na kontaktoni në numrat kujdestar:

+41 76 740 1122
+41 79 323 2784

(telefon, whatsapp dhe viber)

E-mail

    Map