LINJA E ITALISË

+393 296 037 869   |   +393 466 180 499   |   +389 76 200 099
+389 42 215 143   |   +389 70 707 999   |   +389 78 366 616

+393 296 037 869 +393 466 180 499
+389 76 200 099 +389 42 215 143
+389 78 366 616 +389 70 707 999

MAQEDONI – ITALI

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES ÇMIMI KTHYESE PËR  FËMIJË PËR FËMIJË KTHYESE
KËRÇOVË 10:30
GOSTIVAR 12:00
TETOVË 12:30
SHKUP 13:15
KUMANOVË 14:00

ITALI – MAQEDONI

 Nisje çdo të merkure dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES ÇMIMI KTHYESE PËR  FËMIJË PËR FËMIJË KTHYESE
ANCONA 13:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
JESSI 12:30 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
FABRIANO 12:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
FOLIGNO 11:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
PERUGA 10:30 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
BASTARDO 10:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
TERNI 09:30 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
ORTE 09:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
VITERBO 08:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
PESSARO 14:00 110 Eu 180 Eu 60 Eu 100 Eu
P.REKANATI 12:30 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
C.NOVA 12:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
TERAMO 11:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
PESCARA 10:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
POPOLI 09:30 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
L’AQUILA 09:00 110 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu
ROMA 08:00 120 Eu 200 Eu 100 Eu 120 Eu

+393 296 037 869   |   +393 466 180 499   |   +389 76 200 099
+389 42 215 143   |   +389 70 707 999   |   +389 78 366 616

+393 296 037 869 +393 466 180 499
+389 76 200 099 +389 42 215 143
+389 78 366 616 +389 70 707 999