LINJA E ZVICRËS

+41 76 740 1122    |   +41 793232784   |   +389 76 200 099
+389 42 215 143   |   +389 366 616   |   +389 70 707 999

+41 76 740 1122 +41 79 323 2784 
+389 76 200 099  +389 42 215 143
+389 78 366 616 +389 70 707 999

MAQEDONI – ZVICËR

 Nisje çdo të mërkure, premte dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES ÇMIMI KTHYESE PËR  FËMIJË PËR FËMIJË KTHYESE
GOSTIVAR 13:00
TETOVË 13:30
SHKUP 14:00
KUMANOVË 15:00

ZVICËR – MAQEDONI

 Nisje çdo të mërkure, premte dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES ÇMIMI KTHYESE PËR  FËMIJË PËR FËMIJË KTHYESE
BASEL 16:00 100 Fr 180 Fr 80 Fr 150 Fr
ZURICH 18:00 100 Fr 180 Fr 80 Fr 150 Fr
WILL 19:30 100 Fr 180 Fr 80 Fr 150 Fr
ST.GALEN 20:00 100 Fr 180 Fr 80 Fr 150 Fr
ST.MARGARETHEN 20:20 100 Fr 180 Fr 80 Fr 150 Fr
HONENEMS 20:40 100 Fr 180 Fr 50 Eu 150 Fr

+41 76 740 1122    |   +41 793232784   |   +389 76 200 099
+389 42 215 143   |   +389 366 616   |   +389 70 707 999

+41 76 740 1122 +41 793232784 
+389 76 200 099  +389 42 215 143