повеќеРедовна линија за Италија
повеќеРедовна линија до Швајцаријаповеќе
повеќеРедовна линија за Австрија
повеќеЛокални линии во Македонијаповеќе

БЕЗБЕДНОСТ

безбедноста на патниците е од значајна важност и се постигнува преку поставување на сигурносни појаси на сите седишта во внатрешноста на автобусите.

КВАЛИТЕТ

Квалитетна услуга на патниците во комбинација со безбедност и доследност во извршувањето на рутата.

ИНОВАЦИЈА

Со замена на застарените вагони со нови најсовремени возила.
Нови најсовремени терминали за поаѓање.

Нашите дестинации

Maqedoni – Austri – Maqedoni

e Hënë | e Mërkurë | e Shtunë

Македонија – Италија – Македонија

 среда | сабота

Македонија – Швајцарија – Македонија

среда | петок | сабота

Гостивар – Скопје – Гостивар

Локалните линии работат секојдневно

Резервација онлине

Резервирајте онлајн преку системот за резервации

Контакт центар

Овде можете да не контактирате во секое време 24/7

Распоред на поаѓања

видете ги соодветните линии за да го најдете времето на поаѓање

Еуро Турист – Гостивар е лиценцирана меѓународна туристичка компанија.
Податоците објавени на страницата може да имаат евентуални промени.